Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49 € και μέχρι 9kg (Ογκομετρικό ή Καθαρό Βάρος)

Πολιτική επιστροφών

Όροι επιστροφών

  • Οι επιστροφές από αγορές e-shop γίνονται αποκλειστικά και μόνο μέσω e-shop, δεν γίνονται αλλαγές στα φυσικά καταστήματα.
  • Αν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, ενημερώστε μας εντός 15 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία αγοράς το στέλνετε πίσω και η χρέωση των μεταφορικών είναι δική μας,γίνεται επιδιόρθωση του προϊόντος και αν χρήζει αντικατάστασης γίνεται αντικατάσταση με νέο.
  • Τα προϊόντα που θα αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί – μιας και τα προϊόντα θα μπουν πάλι στο ράφι προς πώληση – και τα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
  • Αν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε για οποιοδήποτε άλλο λόγο, ενημερώστε μας και μας το στέλνετε πίσω. Την χρέωση των μεταφορικών την επιβαρύνεται ο πελάτης.
  • Επιστροφή χρημάτων γίνεται αν το προϊόν είναι ελαττωματικό και δεν επισκευάζεται,εντός 14 ημερών και εφόσον έχουμε παραλάβει το προϊόν το οποίο πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση- με το παραστατικό του(τιμολόγιο ,απόδειξη). Επίσης επιστροφή χρημάτων γίνεται αν το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο.
  • Για προϊόντα με εργοστασιακή εγγύηση, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το πού θα πρέπει να απευθυνθείτε για την αντικατάσταση ή τη διόρθωσή τους.
  • Όσον αφορά τα εποχιακά (αποκριάτικα ,πασχαλινά,χριστουγεννιάτικα) θα πρέπει η αλλαγή να γίνεται με κάποιο προϊόν της αντίστοιχης κατηγορίας.
  • Όσον αφορά τα μεγέθη των στολών οι διαστάσεις είναι κατά προσέγγιση με βάση μ.ο. βρεφών-παιδιών.
  • Σε περίπτωση  που δεν επιθυμείτε να παραλάβετε το δέμα ,έχετε πρόβλημα με το μέγεθος κάποιου είδους κάνετε άρνηση παραλαβής και χρεώνεστε 3 ευρώ μεταφορικά για την επιστροφή του δέματος σε εμάς.


ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ


Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που έχετε προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να μας το αποστείλετε στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή του, για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης.


Η δήλωση υπαναχώρησης μπορεί να αποσταλεί με τους ακόλουθους τρόπους
Με ηλεκτρονικό μήνυμα (email) στη διεύθυνση [email protected]
Επίσης μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310655488


Μόλις λάβουμε τη δήλωση υπαναχώρησης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με αποστολή ηλεκτρονικού μηνύματος, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συμπληρωθεί στη δήλωση υπαναχώρησης.


Τα προϊόντα επιστρέφονται εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοσή τους, με έξοδα του πελάτη.Τα προϊόντα θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί-μιας και τα προϊόντα θα τα διαθέσουμε πάλι προς πώληση.Εάν τα επιστρεφόμενα προϊόντα δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα επιστρέφονται στο πελάτη με χρέωση παραλήπτη.Τα προϊόντα προς επιστροφή, πρέπει να συνοδεύονται υποχρεωτικά με το το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς.Εφόσον πληρούνται οι προαναφερθείσες προϋποθέσεις, θα γίνεται επιστροφή χρημάτων στο πελάτη εντός 14 εργάσιμων ημερών από τον χρόνο που ενημερώθηκε η εταιρία για την υπαναχώρησή του.

 

Για την επιστροφή των χρημάτων σας είναι αναγκαίο να μας αποστείλετε στο [email protected] τα εξής στοιχεία : Αριθμός παραγγελίας, Τράπεζα, Iban Τράπεζας και ονοματεπώνυμο δικαιούχου.

Αγαπημένα
Brands

Ακολούθησέ μας
© Copyright 2024 - yuppietoys.gr All rights reserved
Running on Wefia - Created by Idees Digital Agency idees-digital-agency
back-top