Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49 € και μέχρι 9kg (Ογκομετρικό ή Καθαρό Βάρος)

Τρόποι αποστολής

Για αγορές άνω των 49€, τα μεταφορικά σας τα κάνουμε ΔΩΡΟ!

Για αγορές άνω των 49 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν, με εξαίρεση τα βαριά και τα ογκώδη αντικείμενα, τα οποία στέλνονται με άλλη μεταφορική.

Οδηγός παράδοσης

Μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, ξεκινάει η διαδικασία αποστολής της ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα.

  1. Αν έχετε επιλέξει πληρωμή με Τραπεζική κατάθεση ή Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα, η παραγγελία σας εκκρεμή μέχρι να επιβεβαιώσει το Λογιστήριό μας την πληρωμή σας (συνήθως εντός 1-2 εργάσιμων ημερών). Σε περίπτωση αντικαταβολής αυτό το στάδιο παραλείπεται.
  2. Γίνεται η συλλογή των προϊόντων σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών (σε περίπτωση που ολοκληρώσετε την παραγγελία σας μετά της 12:00μμ η πρώτη ημέρα αναμονής της παραγγελίας σας θεωρείται η επόμενη εργάσιμη). Αν τα προϊόντα σας είναι εκτός εποχής, τότε η συλλογή τους έχει μια παραπάνω καθυστέρηση συνολικής έκτασης 1-4 εργάσιμες ημέρες. Τέλος, για τα βρεφικά προϊόντα, τα οποία δεν είναι ετοιμοπαράδοτα -κατόπιν παραγγελίας - μπορεί η συλλογή τους να καθυστερήσει έως και 2 εβδομάδες.
  3. Μόλις τα προϊόντα είναι έτοιμα πακεταρισμένα, είναι η σειρά της μεταφορικής να τα παραλάβει από εμάς και να τα παραδόσει σε εσάς. Η αποστολή των προϊόντων γίνεται μέσω της ACS Courier ή με ΕΛΤΑ courier με καθυστέρηση μεταξύ 2-3 εργάσιμων ημερών για τη Χερσαία Ελλάδα και εντός 3-5 εργάσιμων ημερών για τη Νησιωτική Ελλάδα.

    Για αγορές κάτω των 49 ευρώ το κόστος των μεταφορικών είναι 4 ευρώ (εξαιρούνται βαριά και ογκώδη αντικείμενα) για τη Χερσαία Ελλάδα και για τη Νησιωτική Ελλάδα.

    Όσον αφορά τα βαριά και ογκώδη προϊόντα, η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ΕΛΤΑ ή μεταφορική (δικής μας επιλογής) και η παράδοση τους είναι μεταξύ 3-7 ημερών (απαιτείται τραπεζική κατάθεση). Τα έξοδα μεταφοράς είναι 8€ ή 11€ ανάλογα τον όγκο του προϊόντος, γιατί περνάει από ογκομέτρηση. Ο τρόπος πληρωμής Αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμος όταν η αποστολή γίνεται με ΕΛΤΑ ή μεταφορική. Σε περίπτωση αποστολής με μεταφορική, η παράδοση δεν γίνεται στο σπίτι, αλλά στο κοντινότερο κατάστημα της μεταφορικής, όπου ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να το παραλάβει μόνος του το δέμα.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Σε περιόδους αιχμής (πχ Χριστούγεννα, αποκριές, Πάσχα κτλ) παρατηρούνται καθυστερήσεις από τις courier. 

Άμεση παραλαβή από τα καταστήματά μας

Μέσα από το E-shop μας, σας δίνεται η δυνατότητα να κάνετε την παραγγελία σας και να παραλάβετε άμεσα από κάποιο από τα καταστήματά μας:

  • Περιστέρι Κωστοπούλου 8, Σέρρες | τηλ. 2321 023648
  • Μεραρχίας 166, Σέρρες | τηλ. 2321 039911
  • 6ο χιλ Σερρών-Θεσσαλονίκης, Σέρρες | 2321 098810
  • Ιατρού Γωγούση 37Α, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης | 2310 655526

Για τις παραγγελίες αυτές απαιτείται πληρωμή στην τράπεζα είτε με Τραπεζική Κατάθεση είτε με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα.

Οδηγός επιλογής προϊόντων

Υπάρχουν ενεργοί κωδικοί, οι οποίοι έχουν ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων. Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεται να διευκρινίσετε στα σχόλια ποιο σχέδιο/χρώμα επιθυμείτε και από ποιον κωδικό. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιλογή θα γίνεται τυχαία.

Όσον αφορά τα νούμερα των αποκριάτικων στολών, ο πίνακας είναι κατά προσέγγιση και αναφέρεται στο Μ.Ο. των παιδιών-βρεφών.

Στο τέλος, μπορείτε να μας γράψετε στα σχόλια αν επιθυμείτε Συσκευασία Δώρου, ώστε να έρθουν τα δωράκια σας όμορφα τυλιγμένα έτοιμα για τις πιο χαρούμενες εκπλήξεις.

Αγαπημένα
Brands

Ακολούθησέ μας
© Copyright 2024 - yuppietoys.gr All rights reserved
Running on Wefia - Created by Idees Digital Agency idees-digital-agency
back-top