Πληροφορίες Αποστολών

-Η αποστολή των προϊόντων γίνεται συνήθως μεταξύ 1-2 εργάσιμων ημερών για τη Χερσαία Ελλάδα και εντός 3-4 εργάσιμων ημερών για τη Νησιωτική Ελλάδα  με τις συνεργοζόμενες courier Acs και Speedex.Σε περίπτωση μεγάλου όγκου παραγγελιών μπορεί η αποστολή να καθυστερήσει 3 μέρες.
-Αν ο πελάτης επιθυμεί άμεσα ένα προϊόν θα πρέπει να μας ενημερώνει στα σχόλια της παραγγελίας του.
-σε περίπτωση  που δεν επιθυμείτε να παραλάβετε το δέμα κάνετε άρνηση παραλαβής και χρεώνεστε 3 ευρώ μεταφορικά για την επιστροφή του δέματος σε εμάς.
-Για αγορές άνω των 49 ευρώ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.
-Για αγορές κάτω των 49 ευρώ το κόστος των μεταφορικών είναι 3 ευρώ για τη Χερσαία Ελλάδα και για τη Νησιωτική Ελλάδα. Για την υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεστε επιπλέον 2 ευρώ.
-Σε περίπτωση πληρωμής με πιστωτική κάρτα,η ενημέρωση πληρωμής στην τράπεζα γίνεται μετα απο 3 μέρες εργάσιμες, οπότε η παραγγελία σας θα αποστέλλεται μετά από 3-5 εργάσιμες μέρες.
-Όσον αφορά τα βαριά και ογκώδη παιχνίδια, η αποστολή των προϊόντων γίνεται με ΕΛΤΑ ή μεταφορική και η παραδοσή τους είναι μεταξύ 3-6 ημερών.

-Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμείτε να αγοράσει απο το φυσικό κατάστημα και να το αποστείλουμε σαν δώρο,θα πρέπει να κάνει τηλεφωνική ή ηλεκτρονική παραγγελία και θα πρέπει να γίνει τραπεζική κατάθεση ή πληρωμή με πιστωτική κάρτα,η αποστολή θα γίνει μόνο μέσω e-shop.
-Σε προϊόντα που υπάρχουν διάφορα σχέδια ο πελάτης θα πρέπει να διευκρινίζει ποιό χρώμα /σχέδιο επιθυμεί αλλιώς θα γίνεται τυχαία επιλογή.
-Όσον αφορά τα νούμερα των αποκριάτικων στολών ο πίνακας είναι κατά προσέγγιση και αναφέρεται στο Μ.Ο. των παιδιών-βρεφών.
-Ο πελάτης θα πρέπει να διευκρυνίζει αν επιθυμεί συσκευασία δώρου,παρέχεται δωρεάν.
-Ο πελάτης θα πρέπει να αναφέρει αν επιθυμεί κάρτα μέλους που είναι δωρεάν και με κάθε αγορά των 2 ευρώ κερδίζει 1 πόντο στους 100 πόντους υπάρχει έκπτωση 10 ευρώ που εφαρμόζεται σε επόμενη αγορά του.