Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49 € και μέχρι 9kg (Ογκομετρικό ή Καθαρό Βάρος)

Σχετικά με εμάς

Καλωσορίσατε στο Yuppie Toys, το ηλεκτρονικό κατάστημα που σας προσφέρει περισσότερα από 20.000 προϊόντα για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα! Στο Yuppie Toys μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας παιχνίδια, σχολικά είδη, βρεφικά είδη, είδη για το σπίτι και πολλά άλλα σε ανταγωνιστικές τιμές και με δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα.

Η Yuppie Toys ανήκει στην εταιρεία Δ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ, η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου από το 1969. Η εταιρεία διαθέτει μια μεγάλη έδρα 2200μ2 στο 6ο χλμ Σερρών Θεσσαλονίκης, καθώς και 4 καταστήματα λιανικής πώλησης στις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και η αρμονική σχέση με τους πελάτες της. Από το 1969, η εταιρεία έχει εξειδικευτεί στη διάθεση παιχνιδιών, σχολικών ειδών, βρεφικών ειδών, ειδών σπιτιού, ψιλικών, ζαχαρωδών και εποχιακά. Η εταιρεία Δ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ έχει αποκτήσει μια εκτενή εμπειρία στον χώρο του εμπορίου και έχει καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη εταιρεία στον τομέα της. Με τη Yuppie Toys, η εταιρεία συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και να παρέχει άριστη εξυπηρέτηση στους πελάτες της.

Στο Yuppie Toys μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για όλες τις ηλικίες και τα ενδιαφέροντα. Ανανεώνουμε συνεχώς τον κατάλογό μας για να σας προσφέρουμε τα τελευταία παιχνίδια και τα δημοφιλέστερα προϊόντα στην αγορά. Επιπλέον, στο Yuppie Toys προσφέρουμε ειδικές προσφορές και εκπτώσεις κατά τη διάρκεια του χρόνου για να μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε ακόμη πιο προσιτές τιμές.

Περιηγηθείτε στο Yuppie Toys και βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα σε απίστευτες τιμές και μην ξεχάσετε ότι μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο παραλαβής που σας βολεύει περισσότερο. Αν είστε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης ή των Σερρών, μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα καταστήματά μας για να παραλάβετε την παραγγελία σας, ενώ αν είστε από μακριά, μπορείτε να επιλέξετε την αποστολή μέσω courier για την άνετη και γρήγορη παραλαβή στον χώρο σας.

 

 

 

 

 

Η επιχείρηση Δ.ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ που εδρεύει στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, εντάχθηκε στη Δράση «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία».

Αγαπημένα
Brands

Ακολούθησέ μας
© Copyright 2024 - yuppietoys.gr All rights reserved
Running on Wefia - Created by Idees Digital Agency idees-digital-agency
back-top