Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 49 € και μέχρι 9kg (Ογκομετρικό ή Καθαρό Βάρος)

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Ιδέες για Χριστουγεννιάτικη Διακόσμηση

Χριστούγεννα 2022 στα Yuppie

Η ομάδα Yuppie δουλεύει σκληρά στολίζοντας πολλά και διάφορα δέντρα σε φυσικά καταστήματα για να δώσεις έτοιμες προτάσεις για το σπίτι σας. Τι κυκλοφορεί και είναι η καινούρια τάση για φέτος? Δείτε αναλυτικά τα προϊόντα μας και διαλέξτε το καλύτερο συνδυασμό για να διακοσμήσετε το σπίτι σας φέτος τα χριστούγεννα.

Οι μόδες κάθε χρόνο έρχονται και φεύγουν. Τι χρειάζονται όμως τα χριστούγεννα? Έντονη διάθεση και φαντασία για πλούσιο γιορτινό στολισμό. Στα Yuppie θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε διακοσμητικά και στολίδια χριστουγεννιάτικα που αλλάζουν κάποιες μικρές πινελιές, μπορεί να αλλάξει όλη η διάθεση του δέντρου σας. Παρακάτω θα δείτε 7+1 λύσεις για να δώσετε έναν διαφορετικό τόνο στον φετινό γιορτινό στολισμό.

Προσθέστε γυάλινες μονοχρωμες μπάλες

Η γυάλινη η μπάλα, αν και πιο ευθραυστη, είναι η ιδανική για να κάνει το δέντρο σας να φαίνεται πιο ακριβό και λαμπερό. Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την τεράστια συλλογή μας και θα βρείτε γυάλινες μπάλες σε όλα τα χρώματα και τις αποχρώσεις. Δείτε τα καινούρια σετ που περιλαμβάνουν γυάλινες μπάλες σε μοναδικές αποχρώσεις και στολίστε το δεντράκι σας.

Διακοσμήστε με ψεύτικα λουλουδιά

Ποιος είπε ότι τα ψεύτικα λουλούδια στολίζονται μόνο στα δέντρα? Αρκεί μόνο λίγη φαντασία και μπορούν να μπουν παντού. Πάνω σε υπέροχες πιατέλες με κεριά και χιόνι, πάνω σε γιρλάντες με φωτάκια και φιόγκους, στο τζάκι, στο παράθυρο, σε πόρτες, και φυσικά, για τους πιο τολμηρούς μας φίλους, στο αμάξι (γιατί όχι). Δείτε και τα καινούρια μας λουλούδια με τις πέρλες για τις πιο elegant εμφανίσεις.

Φιγούρες πολυρεζίνης

Προσθέστε στο χώρο σας φανταστικές φιγούρες πολυρεζίνης. Τα πιο εκπληκτικά αγαλματάκια με τα περίτεχνα σχέδια και χρώματα θα τα βρείτε μόνο στα Yuppie.

Χιονόμπαλες με φως και χρυσόσκονη

Δεν μπορεί να λείψει από το χριστουγεννιάτικο σπίτι η μαγική χιονόμπαλα που ξυπνάει την μαγεία των γιορτών με ένα κούνημά της. Φέτος στα Yuppie φέραμε τις πιο αστραφτερές χιονόμπαλες σε μοναδικά σχέδια. Χριστουγεννιάτικες στιγμές από νερό και χρυσόσκονη ζωντανεύουν με το φως και αστράφτουν στο σκοτάδι.

Ροζ μπαλαρίνες και νεράιδες για παραμυθένια Χριστούγεννα

Τα μικρά παιδιά λατρεύουν τα παραμύθια για αυτό και δεν μπορεί να απουσιάζουν οι παραμυθένιες φιγούρες από την χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Μπαλαρίνες νεράιδες όλες μέσα στις αποχρώσεις του ροζ, το χρώμα της τρυφερότητας και της αγάπης. Χαρίστε στα αγαπημένα σας άτομα μια ονειρεμένη φιγούρα ροζ και ευχηθείτε του τα πιο μαγικά χριστούγεννα.

Άγιος Βασίλης is coming to Yuppie Town

Διακοσμητικός Άγιος Βασίλης σε όλα τα μεγέθη και σχέδια βρίσκεται μόνο στα Yuppie. Και που θα ήταν η θέση του παρα μόνο δίπλα από το τζάκι περιμένοντας τα δώρα των παιδιών. Τοποθετήστε αυτές τις υπέροχες φιγούρες στο σπίτι σας, στο μπαλκόνι, στην αυλή ή στο καθιστικό γιατί σπίτι χωρίς άγιο Βασίλη γίνεται?

Slim, minimal, elegant

Δεν είναι τυχαίο που τα slim δέντρα έχουν κάνει χαμό τα τελευταία χρόνια. Κι όμως είναι τα πιο κομψά δέντρα, δεν πιάνουν χώρο αλλά ομορφαίνουν τα πάντα γύρω τους. Δεν χρειάζονται πολλά στολίδια, παρα μόνο μια δόση στυλ, φαντασίας και χριστουγεννιάτικης διάθεσης

Προβολείς με Χριστουγεννιάτικα σχέδια

Δώστε ήρεμη κίνηση στο χώρο σας με προβολείς που θα στροβιλίζουν χριστουγεννιάτικα σχέδια, χιόνι, αστερία, ελαφάκια, όλη τη χριστουγεννιάτικη διάθεση που χρειάζεται ένα σπίτι αυτές τις γιορτινές μέρες. Μπορείτε να το τοποθετήσετε και έξω στο μπαλκόνι για να διακοσμήσετε και τον εξωτερικό σας χώρο με μόνο 1 προϊόν ή και να ολοκληρώσει τον στολισμό προσθέτοντας την τελευταία πινελιά.
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αγαπημένα
Brands

Ακολούθησέ μας
© Copyright 2024 - yuppietoys.gr All rights reserved
Running on Wefia - Created by Idees Digital Agency idees-digital-agency
back-top